Daphne moda
Image default
Business / Transportation and Logistics

Vespa Sprint custom

Je wilt een scooter rijden die aansluit op jouw karakter. Je kiest voor kwaliteit en wilt het liefst op een unieke scooter rijden zoals niemand die heeft. Dat kun je realiseren door enkele stickers op de scooter te plakken, je kunt ook verder gaan. De Vespa Sprint custom maakt van jou een ere-designer bij de Italiaanse Piaggio. Jij kiest de kleur bij de Vespa Sprint custom, en als je wilt voeg je ook andere accessoires toe. Hoe werkt dit en heeft dit invloed op de garantie en inruilwaarde? Lees snel verder!

 

Hoe maak je een Vespa Sprint custom?

Je kent waarschijnlijk wel de Vespa Sprint, dat is een sportieve scooter gebaseerd op het klassieke retro design zoals Vespa die al zeventig jaar lang produceert. Er zijn verschillende uitvoeringen te bestellen met ook verschillende kleuren. Maar het blijft natuurlijk een standaard scooter. Bij een Vespa Sprint custom heb jij de touwtjes in handen, jij bepaalt de look & feel van jouw eigen Vespa scooter. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een windscherm, of een bagagerek. Dat staat niet alleen mooi, het zijn ook praktische toevoegingen aan jouw Vespa Sprint custom. Je kunt ook verder gaan en de kleur van de Sprint aanpassen.

 

Vespa Sprint custom kleuren

De Vespa Sprint wordt standaard in een aantal kleuren geleverd, daarnaast zijn er ook enkele speciale uitvoeringen. Als je wilt afwijken van de officiële kleuren kun je een Vespa Sprint custom bestellen is elke gewenste kleur. Hoogglans lak of juist mat, onopvallend zwart of juist knallend roze, wat heeft jouw voorkeur? Enkele standaard favorieten zijn zelfs uit voorraad leverbaar, andere kleuren kun je gewoon bestellen. Je hebt daarbij een keuze, bijvoorbeeld een compleet nieuwe lak die net zo goed is als het origineel. Wanneer je van variatie houdt kun je ook kiezen voor een Dip Drip lak, dat is een coating die over de originele lak komt en later weer te verwijderen is. Zo koop je haast twee scooters voor de prijs van één.

 

Wat kun jij bedenken, hoe ga jij die Vespa Sprint custom laten maken? Kijk snel in de webshop voor alle mogelijkheden.

https://www.fastfuriousscooters.nl/vespa/vespa-sprint/