Daphne moda
Image default
Business

Koop of huur betonplaten en -blokken van goede kwaliteit

Het aanschaffen van betonnen producten zoals betonplaten of -blokken is een grote investering. Van Ooijen Betonplaten in Elst biedt u meerdere opties voor lagere kosten. Het is namelijk mogelijk om bij dit bedrijf naast nieuwe betonplaten en -blokken ook tweedehands beton aan te schaffen. Naast dat dit goedkoper is, is het kopen van gebruikt beton ook goed voor het milieu. Maar wees gerust, ook het gebruikte beton is van goede kwaliteit. Alvorens u de betonnen blokken en platen meekrijgt, worden ze grondig gecontroleerd. Bovendien heeft u de mogelijkheid om de betonnen producten te huren voor korte of langere tijd. Dit is vooral handig wanneer u het beton nodig heeft voor een tijdelijk project, zoals een wegafzetting bij een evenement. Naast dat u het beton kunt huren, is het ook mogelijk om ze aan te schaffen met terugkoopgarantie. Zoals de naam al zegt, koopt dit bedrijf uw gebruikte beton gegarandeerd terug wanneer u het niet meer nodig hebt.

Betonblokken kopen of huren met verschillende afmetingen

Betonnen stapelblokken zijn breed inzetbaar. Het maakt niet uit of u beton nodig heeft voor uw particuliere project zoals het aanleggen van een terras of bloempakken of dat u het beton wil gebruiken voor zakelijke doeleinden. Deze betonnen producten zijn zowel geschikt voor wegafzettingen als voor scheidingswanden. De blokken zijn goedkoop en eenvoudig stapelbaar. Bovendien kiest u uit verschillende vormen en formaten. Kies bijvoorbeeld voor een stapelblok met de afmetingen 80x80x40 met viernoksuitvoering of een blok met een afmeting van 160x40x80 met een tweenoksuitvoering.

Een snelle levering

Van Ooijen Betonplaten in Elst koopt betonplaten en -blokken in bij fabrikanten uit heel Nederland. Hierdoor blijven de transportkosten beheersbaar én is er een snelle levering mogelijk. Dit bedrijf staat dan ook voor kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en een goede prijs. Deze goede prijs ziet u vooral terug als u gebruikt beton koopt met een goede kwaliteit. Vraag de medewerkers van dit bedrijf om meer informatie of kijk op hun website voor het actuele aanbod aan tweedehands betonplaten.