Daphne moda
Image default
Business / Transportation and Logistics

Personenbus huren Rotterdam

Op zoek naar een personenbus in Rotterdam? iZi Huren maakt het u gemakkelijk. Een auto of busje huren is nog nooit zo makkelijk en transparant geweest. Bij ons weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Een personenbus huren in Rotterdam kan eenvoudig, in een paar stappen, via de website. U huurt al een personenbusje vanaf 75 euro per dag! Er zijn verschillende redenen om een personenbus te huren. Bijvoorbeeld voor een wintersportvakantie of dagje uit. Wanneer u met de personenbus van iZi Huren naar de sneeuw gaat, kunt u er sneeuwkettingen bij huren. Dat is wel zo fijn.

Waarom is een busje huren zo handig? Dat vertellen wij u graag. Een personenbus is natuurlijk groter dan een personenauto en heeft daarbij meer ruimte voor zowel personen als bagage. Handig voor een reis met vrienden of familie, voor een situatie waarbij u veel bagage moet vervoeren, voor een verhuizing of voor het vervoer van een persoon in een rolstoel. Ook kunt u zakelijke redenen hebben om een personenbus te huren. Bijvoorbeeld bij een bedrijfsuitje of cursus, tijdelijke vervoersbehoefte van een van uw medewerkers of wanneer u even zonder auto of bus zit door een lange levertijd van uw nieuwe bedrijfsauto, bijvoorbeeld. 

 

Personenbus huren in Rotterdam 

iZi Huren heeft een assortiment aan jonge personenbussen voor het vervoer van maximaal 5, 8 of 9 personen beschikbaar. Hier wordt de besturuder natuurlijk ook bij gerekend. U kunt onze busjes gewoon besturen met een B rijbewijs en heeft dus geen speciaal rijbewijs ervoor nodig. Bij iZi Huren heeft u bij het huren van een personenbus altijd standaard ANWB Pechhulp door heel Europa. Een extra bestuurder, navigatiesysteem en bijvoorbeeld sneeuwkettingen zijn optioneel. Dit kost een klein bedrag per dag extra. U kunt er daarnaast ook voor kiezen het eigen risico te verlagen naar 450 euro. 

iZi Huren heeft de verschillende ophaal- en inleverlocaties in Nederland:

  • Den Haag
  • Rotterdam
  • Capelle aan den IJssel
  • Utrecht
  • Amsterdam
  • Barendrecht

KM vrij een personenbus huren in Rotterdam e.o.

Bij iZi Huren kunt u kiezen voor 125 km vrij, 300 km vrij of onbeperkt km vrij.  Een personenbus onbeperkt km vrij huren kan al vanaf 135 euro per dag. U krijgt het busje mee met een volle tank en moet de personenbus natuurlijk ook weer met een volle tank inleveren bij de locatie (incl. bon). 

 Vragen of meer weten over onze wagens of service? Neem contact met ons op, we beantwoorden al je vragen graag!

https://www.izihuren.nl/personenbus-huren-rotterdam/