Daphne moda
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een opslagruimte in Haaksbergen huren

Woon je in de omgeving Haaksbergen of ga je binnenkort hiernaartoe verhuizen? Dan kan het handig zijn om een opslagruimte in de buurt te hebben om je eigendommen te kunnen opslaan. Zeker in een verhuizing is het handig om je spullen tijdelijk te kunnen opslaan zodat ze niet in de weg staan. Maar ook in andere gevallen kan het handig zijn om een opslagruimte in de buurt te hebben zodat je overbodige spullen kunt opbergen wanneer dit nodig is.

Wat mag je verwachten van een opslagruimte in Haaksbergen?

Opslagruimtes in Haaksbergen zijn al te huur vanaf 1 vierkante meter en vanaf € 7,50 per maand. Alle opslagruimtes zijn dagelijks geopend en gedurende het hele jaar. Zelfs op feestdagen. Je hebt de mogelijkheid om je spullen in en uit te laden op een overdekte locatie en je kunt ze met een goederenlift naar de juiste verdieping brengen. Dit scheelt enorm veel sleep en til werk, zeker wanneer je enkele verdiepingen naar boven moet. Wat daarnaast ook een voordeel is, is dat er altijd persoonlijke service is die 24/7 bereikbaar is. Heb je vragen buiten de openingstijden om? Dan is er altijd iemand bereikbaar om je te helpen.

Advies nodig?

Vind je het lastig om in te schatten hoeveel vierkante meter je nodig hebt om je spullen op te bergen? Vraag dan een medewerker om persoonlijk advies. Het zou immers jammer zijn als je de helft van je opslagunit onbenut laat, je betaalt er immers wel voor. Schakel daarom de hulp in van een specialist zodat je er zeker van kunt zijn dat je je spullen in een goede opslagruimte kunt herbergen. Heb je uiteindelijk toch te weinig ruimte omdat je meer spullen wil opslaan dan je in de eerste instantie dacht? Dan kun je altijd overstappen naar een grotere unit.

https://www.bloxopslag.nl/opslagruimte-haaksbergen/