Daphne moda
Image default
Business / Transportation and Logistics

Verreiker huren

Verreiker huren

Verzekerd zijn van een verreiker van vooraanstaande kwaliteit? Dan is een verreiker huren bij Riwal een goed idee. Riwal biedt een ruim assortiment verreikers van gerenommeerde fabrikanten als Manitou en JLG. U kunt verreikers huren met een bereik van 6 meter, maar ook verreikers die een bereik tot wel 21 meter hebben. U leest er alles over in onderstaand blog.

Meer over een verreiker

Wat is precies een verreiker? Het is een voertuig dat gebouwd is om zware lasten te tillen en verplaatsen. Vaak worden deze machines ingezet voor industriële, agrarische en infrastructuurbouw-doeleinden. Ze zijn onder te verdelen in roterende bovenwagens of verreikers met een vaste telescooparm. U kunt een verreiker vergelijken met een vorkheftruck. Wat is het verschil? Een verreiker kan gemakkelijk ingezet worden op ruw terrein, een heftruck in veel gevallen niet.

Huren bij Riwal

Om efficiënt te werken is het kiezen van de juiste machine van groot belang. Belangrijke factoren zijn: benodigd hefvermogen, terreinomstandigheden en toegestane bodemdruk. Weet u niet precies welk soort verreiker het meest geschikt is voor uw klus? Vraag het de specialisten van Riwal gerust, zij adviseren u graag. Een andere optie is om de locatie te bekijken zodat er beoordeeld kan worden welke machine het meest geschikt is. Neem voor het inplannen van een werkopname contact op met een vestiging bij u in de buurt.

Huuropdracht plaatsen

Het plaatsen van een huuropdracht is zeer eenvoudig. Vul het online bestelformulier in om een verreiker te huren. Bestellingen dienen minimaal 48 uur voor levering te worden geplaatst. Voor spoedleveringen (binnen 24 uur) kunt u altijd contact met opnemen. Er worden een aantal gegevens gevraagd, zoals: het afleveradres, telefoonnummer en naam van de contactpersoon, leverdatum, tijd, einddatum en een eventueel referentie- of projectnummer.

Opleiding bij Riwal

Er dient een goede basiskennis aanwezig te zijn om veilig te werken met een verreiker of hoogwerker. Om op dit niveau te zitten is een praktische training noodzakelijk. Riwal verzorgt gecertificeerde die voldoen aan wettelijke en (inter-) nationaal erkende normen. In het indoor opleidingscentrum zijn zij in staat om in allerlei weersomstandigheden praktijkles te geven. De bedieningsopleidingen kunnen ook bij u op locatie verzorgd worden.

Altijd een Riwal in de buurt

Klinken al deze voordelen u goed in de oren? Breng dan snel een bezoek aan de website van Riwal en bekijk wat er mogelijk is om een verreiker te huren. Komt u liever langs? Dat is ook geen enkel probleem. Er zijn Riwal vestigingen in de regio’s Genk, Antwerpen Dordrecht, Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Hengelo, dus altijd een Riwal in de buurt.