Daphne moda
Image default
Business / Transportation and Logistics

Taxi Centrale Oegstgeest

 

Als u in Leiden of Oegstgeest woont en een taxi dienst nodig hebt dan is Taxi Centrale Oegstgeest ervoor u. Een taxi nemen heeft het voordeel dat u zelf niet hoeft te rijden. Hebt u nog wat zaken om af te handelen of wilt u zich nog opmaken voordat u op plaats van bestemming komt dan is een taxirit precies wat voor u. U kunt handsfree de laatste voorbereidingen treffen voordat u naar de vergadering gaat of voordat u op dat langverwachte gala kunt schitteren.

Ook voor dagelijks pendelen van huis naar werk of naar het station kunnen wij voor u realiseren. U bent dan altijd op tijd terwijl en zult altijd een veilige reis hebben. Wenst u dus een stabiele manier om van A naar B te komen in de regio van Leiden en Oegstgeest? Dan zijn de taxi diensten van Taxi Centrale Leiden exact wat u zoekt.

Personenvervoer Oegstgeest

Op zoek naar een mogelijk om binnen 15 minuten een rit vanuit Oegstgeest naar elders te krijgen? In tegenstelling tot het openbaar vervoer dat vaak aankomt en vertrekt op onregelmatige tijden, zijn wij altijd stipt. Laat daarom die fiets staan die op het station gestolen kan worden en laat u brengen door een van onze chauffeurs.

Ons personenvervoer voor omgeving Leiden is handig. Wanneer u gaat stappen hoeft u zich geen zorgen te maken over een rit naar huis. U kunt dus genieten van dat wijntje of biertje terwijl u zeker weet dat u veilig bij uw voordeur aankomt.

Zakelijk vervoer Oegstgeest

Hebt u zakelijk vervoer om te regelen? Laat dat over aan onze taxi centrale voor Oegstgeest wij kunnen al het vervoer binnen uw bedrijf verzorgen. Maar ook indien u een belangrijke zakenpartner van het station of van het vliegveld op wilt halen kunt u dergelijke logistieke kwesties aan ons overlaten.

We rijden rustig en veilig en komen op het afgesproken tijdstip aan op locatie. Zo wordt onze achterbank uw werkplek. Wilt u dus op professionele wijze voor zakelijk vervoer zorgen dan kunt u contact op nemen met Taxi Centrale Leiden.