Daphne moda
Image default
Business / Transportation and Logistics

Rust in de schaftwagen

Een rustige en warme plek om samen te komen op de bouwplaats, kan soms moeilijk zijn om te vinden. Met een schaftwagen kopen creëert u die plek, maar dat is niet het enige positieve aan een schaftwagen op de bouwplaats. Uit onderzoek blijkt dat pauzes van groot belang zijn voor uw werknemers.

De schaftwagen als sociale plek

Tijdens de pauze wordt er echt niet alleen gegeten. Er gebeurd ook veel in het lichaam en de hersenen van de mens. Veel werknemers hechten belang aan de contacten die er op dat moment wordt gelegd. Het sociale gebeuren tijdens de pauze zorgt voor meer rust, tevredenheid en betrokkenheid bij het bedrijf en de collega’s. Daarbij zijn de bouwvakkers na de pauze weer een stuk productiever en ontstaan de beste ideeën vaak tijdens een rustmoment.

De schaftwagen als kantoor

Velen schaftketen beschikken over een aparte ruimte die kan dienen als kantoor. Dit brengt grote voordelen met zich mee. Zo kunt u als werkgever dicht bij uw werknemers werken. Hierdoor blijft u op de hoogte van de omstandigheden van de bouwvakkers en kunnen ze makkelijker bij u terecht in geval van nood. Daarbij kunt u ook mee eten met uw collega’s in de schaftwagen om helemaal op de hoogte te blijven van hoe het met uw werknemers gaat. Op deze manier kunt u uw werknemers in alle omstandigheden ondersteunen, omdat u weet wat er speelt bij uw werknemers.

Voor meer informatie over de schaftkeet of schaftwagen neem dan contact op met Brouwernijkerk.nl. Zij helpen u graag om ook deze belangrijke plek voor uw werknemers op de bouwplaats te creëren.