Daphne moda
Image default
Business / Transportation and Logistics

Piaggio Mp3 500 voor iedereen

Altijd al een motor willen rijden, maar nooit de behoefte gehad om hiervoor een motorrijbewijs te halen? Dan heb je geluk, je hebt namelijk tegenwoordig niet voor elke motor meer een motorrijbewijs nodig.

 

De Piaggio Mp3 500 is een motorscooter die je zonder motorrijbewijs mag en kan besturen, je hebt er alleen een b-rijbewijs voor nodig die je voor 2009 hebt gehaald, dit omdat de wet na 2009 is aangepast.

 

Je kunt dus gewoon op een super stoere en mooie motorscooter rijden zonder er een motorrijbewijs voor nodig te hebben, hoe gaaf is dat?! Veel mensen nemen tegenwoordig de stap en kiezen voor een motorscooter zoals de Piaggio Mp3 500.

 

Met de toenemende drukte op de weg en de dagelijkse ochtend en middagspits is het natuurlijk niet vreemd dat dit soort motorscooters veel vaker verkocht worden.

Wat is de Piaggio Mp3 500 voor een motorscooter

We zouden deze vragen kort kunnen beantwoorden met: “een hele luxe”. Natuurlijk is dit een beetje erg kort, dus laten we het zo zeggen, deze motorscooter bevat alles om comfortabel en veilig te kunnen rijden.

 

Hij is onder andere voorzien van twee voorwielen die zorgen voor extra stabiliteit en ook is hij voorzien van ABS, wat natuurlijk voor zowel een scooter als voor een motor best wel bijzonder is!

 

Naast het feit dat hij van alle luxe voorzien is, is het ook nog eens een technisch hoogstandje op motorisch gebied, hij is namelijk zeer zuinig en voorzien van twee standen, de “eco mode” en de “full power mode”, hiermee kun je dus eigenlijk ook het verbruik enigszins bepalen en dit is natuurlijk een zeer groot voordeel.

Waar koop je een Piaggio Mp3 500

Deze koop je bij verschillende motor en scooterzaken, neem een kijkje bij bekende scooterzaken in de buurt of zoek deze motorscooter op via het internet, waar je hem vaak ook nog eens een stuk voordeliger kan bestellen.