Daphne moda
Image default
Business / Transportation and Logistics

M&C deurcilinders en Ajax alarmsysteem de beste combinatie

Je bent op zoek naar een beter beveiliging voor je woning. Je komt al snel uit op het verbetere van de cilindersloten of het deurbeslag die je aan kan passen naar kerntrekbeslag. Het kerntrekken komt tegenwoordig het meeste voor bij woninginbraken.

Je kan ook heel eenvoudig met een goedkoop stuk gereedschap de cilinder trekken of breken. Dit wordt kerntrekken genoemd.

Je kan dat beveiligen door kerntrekbeslag te plaatsen. Alleen beveilig je daarmee alleen het kerntrekken. Niet tegen de overige kwetsbaarheden. Door de cilinders van M&C te plaatsen ben je direct beveiligd tegen alle soorten inbrekersmethodes. dus naast je beveiligd bent tegen kerntrekken ben je ook beveiligd tegen het cilinder breken kloppen, boren, picken en noem maar op.

Daarnaast kan een sleutel niet zomaar gekopieerd worden. En moet je die eenvoudig online bestellen bij nabestellen van M&C cilinders en sleutels .

Naast dat de woning goed beveiligd moet zijn tegen het kerntrekken, is het ook verstandig om een alarmsysteem te plaatsen. Door een alarmsyteem zal een inbreker al helemaal zijn twijfels moeten hebben om in te breken. Inbrekers hebben namelijk een hekel aan ee sirene en zullen bij een alarmering direct de benen nemen. Bent u op zoek naar een betrouwbaar alarmsysteem dan kom je al snel uit op het Ajax alarmsysteem. Dit is een zeer betrouwbaar alarm met heel veel mogelijkheden. Waaronder het alarmsysteem volledig draadloos uitgeoerd kan worden en direct voorzien is van een GSM kiezer en een LAN aansluiting voor aan het internet. Wil je alle informatie over het alarmsysteem van AJAX kan je vinden op de beste website met alle informatie over het alarm.

 

https://mr-beveiliging.nl/