Daphne moda
Image default
Business / Transportation and Logistics

Mantelzorgwoning prijzen

Voor jouw zorgbehoevende ouders is het natuurlijk de beste optie om een mantelzorgwoning te hebben om in te wonen en mantelzorg in te ontvangen, ten opzichte van een verzorgingstehuis. Veel ouderen ervaren verzorgingstehuizen als onprettig, onpersoonlijk en voelen zich er eenzaam in. Een mantelzorgwoning biedt een mooie uitkomst, waar het voor jou als mantelzorger makkelijker is om mantelzorg te geven, terwijl jouw ouders nog steeds een zekere mate van zelfstandigheid behouden. Een goed compromis dus, maar een mantelzorgwoning komt niet uit het niets, dus wat zijn de prijzen van een mantelzorgwoning? Wat kan je verwachten wat betreft de prijzen van een mantelzorgwoning bij Chaletbouw Wernsen?

Een mantelzorgwoning prijzen met Wernsen Chaletbouw

Wij van Wernsen Chaletbouw helpen mensen met een mantelzorgwoning bouwen, dit kan op maat of juist een standaard model zijn, en de prijzen ervan verschillen. Uiteraard is een mantelzorgwoning op maat bouwen qua prijzen duurder dan een van onze standaardmodellen, maar een mantelzorgwoning op maat geeft jouw ouders wel de persoonlijke inrichting die ze eventueel nodig hebben. Daarnaast zijn er voor onze standaardmodellen voor een mantelzorgwoning een aantal verschillen in de prijzen. Een van de grote verschillen in prijzen berust op het materiaal waarvan de mantelzorgwoning gemaakt is. We hebben namelijk modellen die van kunststof gemaakt zijn, in tegenstelling tot een mantelzorgwoning die van hout gemaakt is. De mantelzorgwoning van kunststof staat erom bekend om lagere prijzen te hebben dan de mantelzorgwoning van hout.

Mantelzorg Wernsen ontzorgt

Ons motto bij Mantelzorg Wernsen is dat wij ontzorgen. Want als mantelzorger heb je al heel veel aan je hoofd. Daarom prijzen wij onszelf erop dat wij er alles aan proberen te doen om een mantelzorgwoning te bouwen en plaatsen, en gedurende dit proces jou zo min mogelijk belasten. Wij begrijpen namelijk hoe het is om mantelzorger te zijn, exact de reden waarom een mantelzorgwoning zo’n goede uitkomst is voor zorgbehoevende ouders. Maak je niet al te druk over de prijzen, voor een mantelzorgwoning voor jouw ouders heb je het toch over? Zo houd je je ouders dichtbij. Mantelzorg Wernsen wil je graag helpen. Heb je een vraag? Bezoek onze website!