Daphne moda
Image default
Business / Transportation and Logistics

Kies uit twee verschillende BHV-opleidingen

Volg een BHV-opleiding bij een erkende opleider

Ben jij opzoek naar een goede BHV-cursus? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het opleiden van mensen in de intern transportwereld. Zo hebben wij verschillende opleidingscentra door heel Nederland. Naast het aanbieden van heftruck, reachtruck- en hoogwerker opleidingen, biedt deze opleider ook een BHV-cursus aan. Aan de hand van de ervaring die je hebt kan je kiezen uit twee verschillende BHV-opleidingen. Zo kan je kiezen voor een basisopleiding of herhalingsopleiding. Als je geen ervaring hebt met BHV, dan kies je voor een basisopleiding. Heb je in het verleden al een BHV-opleiding gevolgd en een BHV-certificaat gehaald, maar is deze verlopen of zal deze binnenkort verlopen? Dan kies je voor een herhalingsopleiding.

 

Een herhalingsopleiding volgen

Zoals eerder verteld is kan je kiezen uit twee opleidingen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een herhalingsopleiding. Deze herhalingsopleiding neemt slechts een dag in beslag. Tijdens deze dag zal je bestaande kennis opgefrist worden en wordt je op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen binnen de BHV. Tijdens deze opleiding zal tevens veel geoefend worden in de praktijk. De herhalingsopleiding zal worden afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Op het moment dat beide examen met een voldoende worden afgesloten, dan wordt je BHV-certificaat met een jaar verlengd.

 

Een basisopleiding volgen

Naast deze herhalingsopleiding kan je ook kiezen voor een basisopleiding. Deze basisopleiding zal twee dagen in beslag nemen. Ook tijdens deze opleiding wordt de nadruk op het praktijk gedeelte gelegd. Ook zullen beide BHV-dagen worden afgesloten met een theorie-en praktijkexamen. Als je hierbij een voldoende haalt, dan heb je het BHV-certificaat behaald. Dit BHV-certificaat is een jaar geldig, daarna kan je een herhalingsopleiding volgen om het wederom met een jaar te verlengen. Wil je meer weten over de basisopleiding en de herhalingsopleiding? Neem dan contact op met ons. Wij voorzien je graag van de juiste informatie.