Daphne moda
Image default
Services

In vastgoed beleggen is makkelijker dan ooit

Investeren in vastgoed is helemaal niet zo lastig als u wellicht denkt! De deskundigen van Center Parcs Vastgoed uit Goes in Zeeland helpen u namelijk graag bij het investeren en beleggen in vastgoed. Het kan zeker spannend zijn als u voor de eerste keer gaat investeren. Gelukkig wordt u daarom goed geholpen door de specialisten van dit bedrijf. Het vastgoedbedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring in het investeren en bouwen aan toeristische parken. Wanneer u hen inschakelt, weet u dus zeker dat u kiest voor een sterk merk.

Investeren en beleggen in vastgoed gaat nu gemakkelijk

Dit is de tijd om te beginnen met het investeren en beleggen in vastgoed, het was namelijk nog nooit zo makkelijk. De experts van Center Parcs Vastgoed begeleiden u door elke stap heen. Hierdoor weet u dat u een veilige investering doet. Elk kwartaal ontvangt u de huuropbrengst, ongeacht de bezetting van het huis. Daarnaast hoeft u zich ook geen zorgen te maken om eventuele onverwachte kosten die komen kijken bij scahde of onderhoud. Dit wordt allemaal voor u betaald door het vastgoedbedrijf. Wanneer u dit bedrijf inschakelt, tekent u een huurovereenkomst voor 15 jaar. Al die tijd heeft u geen omkijken naar uw recreatiewoning, maar heeft u wel de zekerheid op de langere termijn. Als u voor Center Parcs Vastgoed kiest dan kiest u voor veiligheid en zekerheid. Daardoor is het de perfecte eerste stap als u interesse heeft in investeren en beleggen in vastgoed. Bekijk nu op de website welke vakantiehuisjes er allemaal beschikbaar zijn. De vakantiewoningen van dit bedrijf zijn gevestigd in Nederland, Duitsland, België of Frankrijk. Bekijk nu het hele aanbod van het bedrijf.

Vraag meer informatie aan

Wilt u meer informatie ontvangen voordat u gaat investeren of beleggen in het vastgoed van dit bedrijf? Dat is natuurlijk geen probleem. Vraag gerust meer informatie aan bij de specialisten die bij dit bedrijf werkzaam zijn. Zij vertellen u graag meer over hun werkzaamheden en over hoe ze u kunnen helpen en begeleiden door het hele proces heen. Neem nu contact op met het bedrijf en kom erachter wat ze u allemaal te bieden hebben.