Daphne moda
Image default
Business / Transportation and Logistics

Hulp gezocht bij een Hovenier uit Heerhugowaard

Als we de hulp van de hovenier uit Heerhugowaard niet hadden ingeschakeld, was onze tuin nog nooit zo mooi geweest. Wij hebben al voor een tijdje een huis gekocht en zijn daar flink aan het verbouwen. Alles wat binnen gedaan moest worden is af. We hoeven alleen nog maar aan de tuin te werken. Alleen zijn wij daar niet zo goed in en wisten we niet hoe we dit moesten aanpakken. Daarom gingen we kijken naar een hovenier die ons een handje kon helpen.

Onze tuin laten inrichten door de hovenier uit Heerhugowaard

Samen gingen we in de omgeving van Heerhugowaard zoeken naar een hovenier die bereid was om ons te helpen. Kennissen van ons die hadden laatst ook hun tuin helemaal laten verbouwen tot een prachtig stukje. We vroegen aan hun bij welk bedrijf ze dit hadden gedaan. Ze zeiden dat ze het bij een hovenier hadden gedaan die ‘De Noord-Hollandse Tuinman’ heette. Ze gaf ons de website en we gingen meteen kijken. Alle projecten die hij had gedaan zagen er mooi en professioneel uit. Daarom namen we meteen contact op met De Noord-Hollandse Tuinman en maakte een afspraak. We gingen op de dag van de afspraak bespreken wat er allemaal aan onze tuin moest gebeuren. Met een plattegrond van de tuin gingen we erheen en werden we vriendelijk begroet. Daarna gingen we bespreken wat een goede aanpak zou kunnen zijn. Dit ging allemaal vlot en gemakkelijk, omdat we allemaal op één lijn zaten. Toen hadden we een afspraak gemaakt om te komen klussen in onze tuin.

Het resultaat

Op de dag van het klussen zijn we een paar dagen hard aan het werk geweest om onze tuin zo mooi mogelijk te krijgen. Natuurlijk hebben we de hovenier en zijn medewerkers niet alles laten doen. Wij zelf hebben ook geholpen met klussen en dat gaf ons een goed gevoel. Het resultaat was nog beter dan we hadden verwacht. Het had alles wat we wilden hebben en zelfs meer! Nu kunnen we niet wachten op de zomertijd om lekker veel in de tuin te gaan zitten.

Wilt u meer informatie over deze hovenier? Bekijk dan de website van De Noord-Hollandse Tuinman.