Daphne moda
Image default
Architecture

Hoe je interieur goedkoop een boost geven?

In deze tijd waarin alles steeds maar duurder wordt, zijn veel mensen op zoek naar koopjes. Elektra is duurder geworden, gas is duurder. De spullen in de supermarkt zijn niet meer te betalen. En dat geldt eigenlijk ook voor veel woonaccessoires. Tafels, stoelen, banken, keukens, badkamers. Ga er maar aan. Je betaald zo 2x zoveel als vorig jaar. We moeten dus flink besparen, maar hoe? Je wil namelijk ook niet echt inleveren op de luxe die je nu hebt. Wij hebben enkele tips voor je zodat je je interieur op een goedkope manier een boost kunt geven en zodoende toch in een prettig huis of woonomgeving kunt leven.

Hoe goedkoop je woning opfleuren?

Hoe kun je nou zo min mogelijk geld uitgeven en toch je woning opfleuren? Wij adviseren je om eens naar de Action te gaan. Die winkel heeft zoveel leuke woonaccessoires. En die kosten allemaal echt niet zoveel. Ja, we weten dat ook de Action niet meer zo goedkoop is, als dat het voorheen was. Maar een meubelzaak of een woonwinkel met decoratie artikelen is nog altijd veel duurder dan de action. Koop leuke kaarsen, gordijnen, kunstbloemen en maak je huis lekker gezellig.

Gebruik verf of plakfolie om je woning op te vrolijken. Nieuwe meubels kopen is nu veel te duur. Maar plakfolie niet. En daarmee kun je kastjes, tafelbladen en keuken echt geheel nieuw mee laten lijken. Renoveer dus je meubels op deze goedkope manier. Met verf is dat dus ook mogelijk, maar plakfolie heeft meer opties. Zo kun je bijvoorbeeld ook folie kopen met een houtlook of marmerlook. En kun je bijvoorbeeld ook schoolbordfolie op je kastjes plakken waarmee je dus met een krijtje wat kunt schrijven. Wil je inspiratie opdoen? Klik dan hier!

Wist je dat je ook leen schilderijen kunt bestellen. Die koop je dus niet, maar leen je. Hiervoor betaal je natuurlijk lang niet zoveel als dat je zo’n schilderij zou kopen. Het leuke van lenen is dat het veel goedkoper is, maar ook het feit dat wanneer je er op uitgekeken bent, je een nieuw schilderij kunt bestellen. Zo blijft wonen leuk! Telkens weer wat variatie in huis.

Je woning kun je ook opfleuren met zelfgemaakte accessoires. Spaar doppen, lege flessen of deksels van potjes en maak er decoratieve woonaccessoires van die je vervolgens ergens neer kunt zetten of aan de muur kunt hangen.

Hopelijk heb je wat aan deze tips! Heb jij zelf nog goede ideeën hoe je je interieur goedkoop kunt pimpen? Laat je berichtje dan achter in de comments hieronder. Wij zijn erg benieuwd naar jouw bevindingen.