Daphne moda
Image default
Offers

Hier kun je terecht met je vragen over PostNL

Heb je onlangs een pakketje verstuurd via PostNL of wil je graag weten hoeveel postzegels je moet plakken op je brievenbus pakketje? Neem contact op met de klantenservice van PostNL en vraag een medewerker om hulp. Door telefonisch contact met PostNL op te nemen word je snel te woord gestaan en krijg je dus ook zo snel mogelijk het antwoord op je vraag. Wil je om welke reden dan ook geen telefonisch contact opnemen? Dan zijn er ook genoeg alternatieven. Zo kun je ook met PostNL in contact komen via de website, Facebook of Twitter. Benieuwd hoe? Wij gaan je in dit artikel meer vertellen over de verschillende manieren hoe je in contact kunt komen met de klantenservice van PostNL.

Met PostNL contact opnemen

Je kunt op verschillende manieren met PostNL contact opnemen, zoals we net ook al kort benoemden. De snelste manier is om te bellen, maar wanneer dit niet goed uitkomt kun je ook bij het webcare team terecht via social media. Je kunt via Twitter en Facebook namelijk ook in contact komen met de PostNL. Stuur een bericht naar de officiële PostNL accounts en het webcare team gaat voor je aan de slag. Pas hierbij wel op met gevoelige informatie. Je kunt in zo’n geval beter kiezen voor een persoonlijk bericht zodat je zeker weet dat niemand anders met je mee kan lezen. 

De juiste contactinformatie

Wil je graag met PostNL in contact komen, maar weet je niet welk telefoonnummer je moet bellen of wat de social media accounts van PostNL zijn? Ga naar de klantenservice gids en je krijgt direct antwoord op je vragen. Je vindt hier namelijk alle contactinformatie die je nodig hebt. Denk hierbij aan actuele storingen, openingstijden, reviews en meer!