Daphne moda
Image default
Business / Transportation and Logistics

Geconditioneerd transport

Zoekt u een oplossing voor temperatuurmonitoring tijdens uw geconditioneerd transport? Waarmee u eenvoudig beschikt over een sluitende registratie ten behoeve van diverse richtlijnen als HACCP, BRC, GDP, GMP en GAMP5? Transporteurs van zowel voedingsmiddelen als farmaceutische middelen staan onder steeds meer hevige druk en opereren in een steeds zwaardere en strengere omgeving. Overheden en producenten doen er alles aan om eindverbruikers te beschermen tegen verontreinigde en bedorven producten.

De richtlijnen en certificeringen zorgen er voor dat transporteurs er alles aan doen om te zorgen dat producten die getransporteerd worden veilig zijn. Transporteurs zijn daarom steeds meer op zoek naar vereenvoudigde oplossingen om het geconditioneerd transport te optimaliseren, zodat eenvoudig voldaan kan worden aan de gestelde eisen.  Een vereenvoudigde oplossing is het inbouwen van een temperatuurmonitoring systeem die de meetresultaten 24/7 real-time inzichtelijk maakt. De goederen zijn gedurende het transport te volgen, te beheersen en te traceren.

Geconditioneerd transport met Euroscan

Euroscan biedt de totaal oplossing voor geconditioneerd transport van voeding, farmaceutische producten of het transport van levende dieren. De complete temperatuur monitoring systemen van Euroscan registreren, bewaken en communiceren 24/7. Daardoor heeft u ten alle tijde een real-time overzicht van zowel het transport als opslag.

De temperatuurrecorders zijn uitgerust met een ingebouwde printer. Zodra u bij de klant aankomt is het mogelijk om een rapportage uit te draaien van het temperatuurverloop. Daarmee kunt u direct bij de klant aantonen dat er sprake is geweest van een ononderbroken koelketen.

Geconditioneerd transport over lange afstand

Euroscan biedt met haar temperatuurmonitoring en complete systemen oplossing voor een uitgebreide temperatuurbewaking van productie- en opslaglocaties. De oplossingen leven alle internationale voorschriften na en bent u ook gedekt voor het distribueren van farmaceutische producten.

Euroscan biedt tal van voordelen om het monitoren van uw geconditioneerd transport te automatiseren en te vereenvoudigen. U heeft 24/7 direct informatie over de situatie van uw goederen. Ook krijgt u inzicht over de locatie van waar de goederen zich bevinden. Door het real-time monitoringsysteem wordt alles gedocumenteerd en geregistreerd waardoor u beschikt over een compleet gesloten koelketen. Daarnaast worden rapporten gegenereerd ten behoeve van de HACCP richtlijnen.

De oplossingen zorgen er voor dat de efficiënte van manier van werken omhoog gaat. Zowel de aankomst- als de vertrektijden kunnen beter getimed worden. Bovendien worden de goederen in het magazijn tot het moment van levering continu bewaakt. Het wagengebruik kan hierdoor geoptimaliseerd worden en is de route beter in te plannen. Behalve het continu monitoren van temperatuur is het daarom mogelijk om de eindklanten exact te zeggen wat de verwachte levertijden zijn.

 

Zoekt u een oplossing voor geconditioneerd transport? Euroscan biedt de oplossing!

 

https://webshop.gullimex.com/nl-NL/Webshop.aspx