Daphne moda
Image default
Business / Transportation and Logistics

Elektrische scooter, goedkoop in gebruik

Een elektrische scooter is aanzienlijk goedkoper in het gebruik dan een scooter die zich voortbeweegt dankzij een benzine motor. En vanwege het kleine aantal bewegende onderdelen in een elektrische scooter, zijn ook de onderhoudskosten lager dan bij de benzine slurpende versies. Ook de kosten voor het gebruik van een elektrische scooter liggen aanzienlijk lagen. Doordat er meer en meer energie elektrisch wordt opgewekt in vele huishoudens in Nederland, is een elektrische scooter veel milieuvriendelijker dan een benzine scooter. Dankzij de verminderde CO2 uitstoot, zijn ze daarom ook nog eens vriendelijker voor het milieu. Zelfs als je rekening houdt met de productie van de accu’s en de productie van het voertuig zelf.

Met een elektrische scooter meer rust

Voor u als bestuurder van uw eigen elektrische scooter heeft u nooit meer last van het lawaai dat een scooter maakt. Of u nu stil staat of lekker door kunt rijden, het is stiller. En elke morgen wordt u wakker met een ‘volle tank’. Hoe geweldig is dat? Want u kunt uw elektrische scooter overal opladen daar waar een stopcontact is. Dus ’s morgens nooit meer gestrest vanwege een lege tank. Precies op die ochtend dat u haast heeft omdat u de wekker niet gehoord heeft en te laat dreigt te komen op uw werk.

De moeite waard om in gedachten te houden

Een elektrische scooter is duurder in aanschaf dan zijn benzine varianten. Zeker als u overweegt een splinternieuwe te kopen. Maar vanwege de kostenbesparing tijdens het gebruik, zijn ze na verloop van tijd zeker kosteneffectief en de moeite van het overwegen waard. Maar bij Polderscooter hebben ze hier een oplossing voor bedacht. U kunt uw nieuwe scooter ook leasen. U wordt dan gewoon gezien als eigenaar van de scooter, maar u koopt hem op afbetaling. En u bepaalt helemaal zelf hoeveel maanden u wilt gebruiken om de aanschaf en eventuele bijkomende kosten voor accessoires en dergelijke af te betalen. U rijdt op deze manier al vanaf slechts € 10,- per maand een nieuwe scooter! Voor dit kleine bedrag hoeft u niet meer dagelijks op de fiets. En ook een fervent autorijder zal de voordelen van een scooter vooral bij korte afstanden weten te waarderen. Stap dus gerust eens binnen bij de professionals van Polderscooter. Zij hebben een groot assortiment, gebruikte en nieuwe scooters waar u van gaat watertanden.

Wil je een elektrische scooter kopen of leasen? Klik hier.