Daphne moda
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een tandartsstoel voor uw praktijk

Bent u op zoek naar een tandartsstoel voor uw praktijk? All Dent is specialist in het inrichten van uw praktijk. Of u nou op zoek bent naar één specifiek product of inspiratie nodig hebt voor de gehele praktijk, All Dent weet u altijd te adviseren door te luisteren naar uw wensen. Niet moet de praktijk alleen fijn zijn voor de patiënten die bij u in de praktijk langskomen, ook voor u moet het een fijne plek zijn waar u goed uw werk kan doen. Denk hierbij bijvoorbeeld dan aan het juiste comfort en genoeg (bewegings)ruimte. Meer over een tandartsstoel kopen.

Tandartsstoel: het pareltje van de praktijk

Met een tandartsstoel van All Dent laat u zien dat comfort in uw praktijk centraal staat. De meeste mensen gaan vaak met tegenzin naar de tandarts daarom is het voor u belangrijk om uw patiënten met een fijn gevoel te ontvangen en dat zij daarna ook weer de praktijk met een goed gevoel verlaten. De stoel is erg belangrijk omdat bij langere behandelingen de patiënt toch genoeg comfort en steun krijgt – niets is namelijk vervelender dan de stoel te verlaten met enorme rugpijn.

U kunt kiezen uit vele verschillende stoelen. Er zijn speciale stoelen ontworpen voor een ‘normale’ tandartspraktijk, een praktijk van de mondhygiënist en ook speciale stoelen voor orthodontie. De stoelen verschillen in grootte, breedte, verstellingen en nog vele andere specificaties. Kom langs in de showroom van All Dent om zelf de stoelen uit te proberen zodat u achter uw keuze voor de stoel staat en zeker weet dat het product bij uw praktijk past.

Maak uw praktijk compleet

Ook voor vele andere producten kunt u bij All Dent terecht. U kunt kiezen uit de beste verlichtingen voor uw praktijk, meubels voor uw wachtkamer, werkstoelen voor uw eigen comfort en kasten om spullen in op te bergen. Bent u meer op zoek naar machines? Ook dat is geen probleem! All Dent heeft een ruim assortiment in afzuigmotoren, röntgen en bijbehorende softwares, mengkranen, intra-orale camera’s en nog veel meer. Neem een kijkje in de webshop om te zien welke producten voor uw praktijk geschikt zijn.