Daphne moda
Image default
Fashion and Clothing

COWBOY LAARZEN

Cowboy laarzen zijn onze absolute favorites. Ze blijven namelijk elk jaar opnieuw terugkomen als trend en zijn inmiddels niet meer weg te denken. Cowboylaarzen zijn bij Sacha ook zeker een terugkerend trendy item in veel verschillende stijlen. Bij Sacha shop je unieke fashionable cowboy boots die niet mogen ontbreken in jouw kast!

Hoe draag ik mijn cowboylaarzen?

Het fijne aan cowboy laarzen is dat er eindeloze varianten zijn en dat je ze daarom op verschillende manieren kan combineren. Een statement maken met een hoge western laars of een subtielere look met lage western boots. Anno 2022 kan jij in de zomer zeker jouw cowboy laarzen met een jurkje of rokje combineren, juist deze trend wordt enorm vaak gespot. Denk jij dat je na het zomerseizoen je statement boots weer in de kast kan opbergen? Nee hoor! Combineer hoge cowboy laarzen met een stoere loose fit jeans en een oversized sweater. Een effortless en trendy look die ook nog enorm comfortabel te dragen is!

Statement Western Boots

Sacha staat voor uniek en daarom kan een opvallende eye catching paar cowboy laarzen niet ontbreken!  Metallic goud-  of zilverkleurige lage laarsjes zijn ideaal voor komend party season. Durf jij uit jouw comfort zone te stappen? Daar helpt Sacha jou enorm graag bij. Ga in de zomer voor prachtige paarse metallic cowboy laarzen en maak een statement op een zomers festival. Om het nog een beetje moeilijker te maken heeft Sacha ook zilverkleurige metallic cowboylaarzen met groene details, what more can a girl need? Stijlvol loop je er zeker bij met de cowboy laarzen van Sacha!

Cowboy laarzen kunnen ieder seizoen en voor iedere gelegenheid. Ga jij graag voor een opvallende leuk of voor een casual chique look? Sacha got you! Maak een statement met de cowboy boots van Sacha en kies jouw favoriet uit de ruime unieke collectie! Don’t wait too long..